Тома Томов в Разлог: България се нуждае от достойнство! Младите хора държат в ръцете си съдбата на България!

7 март 2017

„България се нуждае от достойнство! Младите хора държат в ръцете си съдбата на България! Те ще създадат една нова държава. 11 момчета през 94-та години се обединиха, работеха заедно в екип. Тези момчета накараха един народ да се гордее. Когато имаш желание и работиш в екип, можеш да накараш всички да се гордея с теб. Трябва да се обединим, като народ, да бъдем силни и заедно.” – това заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България” в Пиринско, журналистът Тома Томов пред препълнената зала в Народно читалище в град Разлог.

Мрачното и дъждовно време не успя да попречи на желаещите граждани да се срещнат и поговорят с него на местния пазар. Заедно успяха да обсъдят различни местни проблеми  и да потърсят техните решения.

По-късно през деня водачът на листата, придружаван от част от кандидатите за народни представители, начело с  Николай Дундалов от Разлог, Костадин Дурчов и Мартин Бориков от Банско се срещнаха с кмета на с. Баня Мария Юрганчева. Заедно посетиха комплекс "Римска баня", където  разговаряха с местни хотелиери. Основните проблеми, които присъстващите отбелязаха, бяха свързани с инвестициите и абдикирането на община Разлог от отговорност за обновлението и развитието на СПА туризма в региона. Село Баня е най-голямото от селата в община Разлог и основен процент от данъците на общината идват от него, но обратна инвестиция няма.