Кандидати за народни представители от листата на БСП в област Благоевград проведоха поредица от срещи

30.10.2021г.

"БСП за България" за пореден път доказва, че е партията, която е в непрекъснат контакт с хората и залага на личните си срещи с всеки един човек. Затова и кандидатите за народни представители от листата на социалистите в област Благоевград проведоха поредица от срещи в своите населени места.

Кандидатите за народни представители Богдан Боцев и Костадин Харисков се възползваха от хубавото време и се срещнаха с хора на Кооперативния пазар в гр. Гоце Делчев, за да им представят разумните решения за бъдещето на страната, които предлага БСП.

"Хората са обезверени и все повече се интересуват от това как да оцелеят в предстоящите зимни месеци. Ние от "БСП за България" имаме конкретни предложения и ефективни разумни мерки, които ще приложим веднага, ако получим достатъчно доверие от избирателите. Изключително важно е да се гласува на предстоящите избори, защото страната ни има нужда от стабилно и редовно правителство", коментираха кандидатите за народни представители Богдан Боцев и Костадин Харисков. Те се опитаха да убедят хората колко е важен гласът на всеки един и колко нужно е заедно да положим усилия, за да живеем по-добре в страната ни.

Кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" в област Благоевград Йорданка Атанасова и членове на Общинския предизборен щаб в Петрич също се срещнаха с жители на общината. Освен, че представиха приоритетите на партията и разумните решения, които БСП предлага за бъдещето на страната, те проведоха и разяснителна кампания за начина на гласуване на изборите на 14 ноември. На срещите си с хората те обясниха, че машинното гласуване е лесно и безопасно и затова всеки един човек трябва да упражни своето право на вот. За да бъдат максимално полезни на хората, социалистите от Петрич заедно с кандидата за народен представител Йорданка Атанасова дадоха разяснения на хората как точно ще се извърши гласуването в изборите за президент и за Народно събрание, а освен това обсъдиха и най-наболелите въпроси и проблеми, касаещи хората в Петрич и района. 

Кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" Александър Дурчов проведе среща с кмета на община Банско Иван Кадев. По време на нея са дискутирани въпроси, свързани с организирането и осигуряване на нормални и честни избори, децентрализацията на властта и осигуряването на по-голяма независимост на общините.На срещата са обсъдени и редица идеи за подобряване на бизнес климата в общината и насърчаване на предприемачеството.

Д-р Владимир Пандев – кандидат за народен представител от листата на "БСП за България” в 1 МИР – Благоевград се срещна с жители на селата Логодаж и Селище. По време на срещата бе поставен въпросът за трудностите, които срещат хората в малките населени места по отношение на водоснабдяването, пътната инфраструктура и лекарската помощ. Доктор Пандев подчерта, че сред основните му приоритети са съживяването на селските райони, създаването на по-добри условия за живот и развитие на младите хора, за да имат стимул да останат и работят в България, качествено и достъпно здравеопазване.

В хода на разговора жителите на Логодаж отправиха и молба, свързана с природна забележителност, намираща се в близка до селото местност – пещера с няколко галерии и запазени карстови образувания. От години тя е затворена, а желанието им е да бъде възстановен достъпът до нея. Пандев пое ангажимент да съдейства, за да може в района да се развива туристическа дейност.