Кандидати за народни представители от „БСП за България“ в област Благоевград участваха в различни инициативи и срещи

Срещите и инициативите продължават

Кандидатите за народни представители от листата на социалистите Костадин Харисков и Мария Мавродиева се включиха активно в преобразяването на поредните автобусни спирки в района на Гоце Делчев. Инициативата е на Младежкото обединение в БСП в града, а с тези две спирки, обновените от младежите стават общо 5.

"Всеки ден е подходящ да сътвориш нещо хубаво и красиво, което да създава радост и удобство. Щастливи сме, че успяхме да преобразим поредните автобусни спирки - този път в село Баничан. Вярваме, че жителите на село Баничан ще се радват на новите придобивки и ще ги пазят", коментираха кандидатите за народни представители.

Кандидатите за народни представители от листата на "БСП за България" в Благоевградска област Димитър Юнчов и Александър Дурчов се срещнаха с жители на Банско.

По време на срещите те заявиха своята подкрепа за кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова, и представиха разумните решения за бъдещето на България, които са заложени в предизборната програма на социалистите. Обсъден бе и начина на гласуване за предстоящите избори.

Кандидатът за народен представител Богдан Боцев продължава да представят разумните решения за бъдещето на страната на "БСП за България". През почивните дни той проведе ползотворни срещи в селата Сатовча и Борово, както и в квартали на град Гоце Делчев. „Хората очакват БСП да промени живота им към по-добро“, категоричен е той.