Проф. Георги Михайлов: „БСП за България“ предлага конкретни разумни решения

09.11.2021г.

„БСП за България“ предлага конкретни разумни решения за бъдещето на страната, които са напълно приложими и изпълними." Това каза проф. Георги Михайлов – водач на листата на социалистите в област Благоевград по време на срещи в селата Гърмен и Сатовча. На срещите присъства и кандидатът за народен представител от листата на социалистите в областта Богдан Боцев.  

Срещите, които провеждаме във всяко населено място са изключително полезни и интересни, защото разговаряме директно с хората, те ни споделят мислите и проблемите си, правят и много разумни предложения, коментира водачът на листата на БСП Благоевградска област проф. Георги Михайлов. Според него хората много добре разбират в колко трудно положение е страната ни в момента и колко са важни предстоящите на 14 ноември парламентарни и президентски избори. .

„Говорихме за бъдещето на България, за приоритетите на БСП, за всичко онова, което трябва да бъде направено незабавно, когато се създаде ново Народно събрание и правителство. Заявихме и своята категорична подкрепа за кандидата за президент Румен Радев и кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова“, обясни кандидатът за народен представител Богдан Боцев.

В програмата за управление на „БСП за България“ са заложени редица краткосрочни мерки с бърз ефект върху икономиката и жизнения стандарт на хората за незабавно приложение след изборите на 14 ноември 2021 г. Тези мерки са в няколко сфери – енергетика, социални неравенства, подкрепа на малкия бизнес, COVID криза.  Те ще бъдат реализирани в рамките на първите 100 дни управление и резултатите от тях ще бъдат бързи и ефективни.