БСП регистрира Младен Тимчев като кандидат-кмет на Сандански

24.09.2019

БСП официално регистрира днес в Общинската избирателна комисия в Сандански своя кандидат-кмет и листата си за общински съветници. Младен Тимчев ще участва в надпреварата за кметския стол на община Сандански. Регистрация получиха и останалите кандидати за управници на населени места. 

Тимчев е и водач на листата за общински съветници на партията. В нея личат имената не само на партийни членове, но на общественици и технократи, които са симпатизанти на „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”. Отборът на „червените” вярва, че ще спечели доверието на голяма част от своите съграждани и ще има добър резултат на местните избори на 27 октомври. Защото съветническата листа обединява в себе си пъстра палитра от личности с утвърден граждански  и професионален авторитет в обществото. Това са хора с ясна гражданска позиция и визия за развитие на общината в дългосрочна перспектива. И не на последно място – те притежават широка гама от експертиза, която да бъде използвана за развитието на община Сандански и за добруването на всички нейни жители.

„Приех да бъда кандидат за кмет, защото вярвам, че с моя опит ще съм  полезен на града, на общината и на хората, които живеят в нея. 

Дошло е времето да подредим нашия дом Сандански по нов начин – съвременен, иновативен, отговорен и с лице към хората", каза Младен Тимчев.