Кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Перник, Търговище, София, Велико Търново, Разград и Благоевград

На  22. 05. 2019 г. (сряда), кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Перник, Търговище, София, Велико Търново, Разград и Благоевград

Перник

В 10:00 часа, в град Перник, в кв. Батановци, Румен Гечев ще се срещне с учители.

 Търговище

В 11:00 часа, в град Омуртаг, в залата на общината, Сергей Станишев ще се срещне с обществеността. След това, той ще проведе среща с жители на  с. Камбурово в 12:30 часа пред партийния съвет. В 14:00 часа, в гр. Попово, в Културният дом, Станишев ще се срещне с гражданите на града. В 16:30часа, в Областният съвет на БСП,в Търговище, той ще даде пресконференция. В 17:00 часа, в залата на читалището,в Търговище, Сергей Станишев ще проведе среща с обществеността.

 София – град

В 11:00 часа, Деница Златева ще се срещне с управителния съвет на асоциацията на рециклиращата индустрия АРИ във фирма „Екометал Инжинеринг”

В 18:00 часа, в ресторант „Форум”, в НДК, Елена Йончева, Петър Витанов, Мариела Модева и Румен Гечев ще се срещнат с културни дейци по повод 24 май.

В 18:30 часа, в зала „Витоша”, в Интер Експо Център, Петър Витанов, Цветелина Пенкова и Момчил Неков ще проведат среща с младежта.

 Велико Търново

В 10:00 часа в Горна Оряховица, Велизар Енчев ще проведе среща с офицери от запаса, а от 11:00 часа в Златарица той ще проведе среща с жители.

В 19:30 часа, в град Павликени, в големия салон на читалището, Крум Дончев ще се срещне с граждани и ще присъства на концерт.

 Разград

В 11:00 часа, в град Исперих, Иво Христов и Иван Кръстев ще се срещнат с обществеността. В 14:00 часа, в град Кубрат, двамата ще се срещнат с граждани в клуба на БСП. В 17:30 часа, Христов и Кръстев ще се срещнат с граждани в ХГ "Проф. Илия Петров".

 София – област

В 10:30 часа, в с. Брусен,  Димитър Данчев ще проведе среща с жители в пенсионерския клуб. В 12:00 часа, в с. Лопян, той ще се срещне с жители в Клуба на пенсионера. В 14:00 часа, в с. Ямина, Данчев ще се срещне с жители в пенсионерския клуб. В 16:00 часа, в Рибарица, той ще посети Клуб на пенсионера. В 17:30 часа, в Етрополе, Димитър Данчев ще посети училище „Тодор Пеев”. В 19:00 часа, в комплекс Кредо, в с. Трудовец, Димитър Данчев ще уважи честването на 100 години от основаването на партийна организация в селото.

Благоевград

В 16:00 часа, в град Благоевград, на ул. "Даме Груев" 25, Валери Жаблянов ще се срещне с  интелектуалци и хора от сферата на образованието. В 18:00 часа, в Градския парк срещу общежитията на Американски университет, Деница Златева и Валери Жаблянов ще присъстват на празничен концерт.