Проф. Георги Михайлов: БСП има конкретни решения за проблемите в страната

25.06.2021

„Предстоят ни съдбоносни избори, на които БСП се явява с една много ясна програма, разработвана години наред. Тя разглежда всички сфери на обществения живот - икономика, здравеопазване, образование, вътрешна сигурност, национална сигурност, култура, спорт“, това каза на среща в Сатовча водачът на листата на „БСП за България“ в 1 МИР Благоевград проф. Георги Михайлов. Той допълни, че в тази задълбочена програма има конкретни решения за проблемите в страната и те трябва да достигнат до българските граждани.

„България трябва коренно да промени скоростта на своето развитие и това може да се случи с активното участие на всеки един от вас – гласувайте на 11 юли“, каза още проф. Михайлов. Той подчерта, че един от основните фундаменти в програмата на БСП е регионализацията, а именно - обръщане на ръководството на държавата към регионалните проблеми на всяка една област у нас.

По време на срещата в Сатовча бяха представени и кандидатите за народни представители в листата на „БСП за България“ в Пиринско от региона Богдан Боцев и Костадин Харисков от Гоце Делчев, Бойко Юзекчиев от Сатовча, Исмет Ходжов от Гърмен и Илиян Синадинов от Хаджидимово.