Румен Томов, кандидат за кмет на Благоевград: Откриваме 1280 нови работни места с помощта на чужди инвестиции

Юни 30, 2021 Новини БСП в медиите 0 1520

30.06.2021 г.

"Ние от БСП смятаме да развиваме икономиката в Благоевград и в тази връзка привлякохме немски инвеститор, който вече строи. Тази година, октомври месец, ще бъде пуснат завода с 300 работни места, които до 5 години ще станат 800. Ние помагаме на бизнеса безрезервно. Трябва индустриална зона в града. Имаме привлечени още трима инвеститори, а за 2 години ще създадем 1280 работни места. Който спечели вота ще има предимство и в парламентарните избори. Изборът за кмет е мажоритарен вот, хората преценяват личните качества." Това заяви Румен Томов, кандидат за кмет на Благоевград пред БСТВ, седмица преди балотажа на частичните местни избори в Благоевград, когато ще се яви на решаващия финал с кандидата на ИТН.

 "Искам да призова хората този път да излязат да гласуват, защото това е техният град и техният избор, независимо какво е времето и условията. Това  е тяхното бъдеще", призова кандидатът за кмет.

"Хората проявиха протестен вот, че не може така да се отстранява законно избран кмет. Искам да благодаря на органите на МВР, които ограничиха до минимум купуването на гласове, макар че получихме сигнали, че някои партии го правят. ГЕРБ се срина до трета политическа сила, защото притискаха бизнеса и не даваха възможност а хората да се изявяват. 

Ние от БСП постигнахме много в условията на пандемия. Хората трябва да почувстват свободата да се изразяват свободно. Ще бъде изключително трудно, кметската работа не е лека работа, това е комплекс от много неща, които се управляват. Благоевград ще бъде в нулева позиция месеци наред, ако човек без опит заеме позицията. Опонентът ми е обиколил няколко партии в спектъра на политическото пространство, не е ново лице. Интересното е, че е кандидат за кмет и народен представител едновременно", каза още Румен Томов.