„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Гоце Делчев

16.10.2021г.

„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Гоце Делчев за предстоящите парламентарни и президентски избори. Местните социалисти заявиха категоричната си подкрепа за кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова и увереността си в тяхната победа. Представени бяха и тримата кандидати за народни представители от Гоце Делчев в листата на „БСП за България“ в 1-ви Многомандатен избирателен район – Благоевград. Това са Богдан Боцев, Костадин Харисков и Мария Мавродиева.

Богдан Боцев е на 41 години, и бе народен представител в 44-то и 45-то Народно събрание. По образование е финансист със специалност „Счетоводство и контрол“, магистър е по валутен и митнически контрол и здравен мениджмънт. Заместник-кмет е на община Гоце Делчев. Той е на 5 място в листата на „БСП за България“ в Благоевградска област.

Мария Мавродиева е на 34 г. с висше образование по специалностите „Право“, „Счетоводство и анализ“, „Социална педагогика“. Има опит в сферата на социалните услуги, работа с деца и млади хора. Тя е на 14 място в листата на „БСП за България“ в Благоевградска област

Костадин Харисков е на 30 години, председател на Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев, магистър по счетоводство и контрол. В момента работи като младши специалист към Общинска администрация – Гоце Делчев. Той е на 16 място в листата на „БСП за България“ в Благоевградска област

Листата на „БСП за България“ в област Благоевград и този път залага на три поколения социалисти, които представят силата както на младостта, така и на опита. Те са професионалисти в различни области, с добро образование и успешна реализация. „Нашата сила е както в добрите ни кандидати, така и в разумните решения, които предлагаме“, категорични са социалистите в Гоце Делчев, които са уверени в победата на предстоящите на 14 ноември избори за президент и парламент.