Активът на БСП в Благоевград даде безусловната си подкрепа за управленската програма на Николай Шушков

11.10.2023 г.

„За мен тази подкрепа е чест и голяма отговорност, защото развитието на Благоевград и благоденствието на хората е моя мисия. Това сподели пред кандидатите за общински съветници на БСП – Благоевград, членове и симпатизанти на местната организация на социалистите Николай Шушков, независим кандидат за кмет, подкрепен от „БСП за България” и коалиция „Левицата“.

Активът на БСП даде безусловната си подкрепа за управленската програма на Николай Шушков и за кандидатите за общински съветници. От общинското ръководство на социалистите потвърдиха, че са застъпници на позитивната предизборна кампания и призоваха за повече пълна мобилизация на левите хора за  победа на изборите на 29 октомври.

Николай Шушков отбеляза, че Благоевград винаги е просперирал, когато е управляван от кмет с леви идеи и той е готов да се опре на техния полезен опит в бъдещото управление на града.

Шушков отново подчерта нуждата от създаване на възможности за младите хора да работят във високотехнологични икономически сектори, да получават по-високи доходи, за да остават тук и да отглеждат децата си в родния Благоевград. „Без икономика на бъдещето, без образовани млади хора, не може да променяме градската среда, условията на труд, живот, спорт и забавления, няма да има качествени здравни и социални услуги, няма да може да израстваме културно и духовно“, отбеляза Николай Шушков.

Той призова за единство и упорита работа, за да се постигне победа за кмет  и за повече общински съветници от листата на БСП. „Те са достойни хора, доказали се професионалисти с активна гражданска позиция. Листата е добре балансирана и всички в нея са гаранция, че предизборната ни програма ще се превърне в реалност“, каза Николай Шушков.