Социалистите в Благоевград и Банско си избраха нови общински председатели със заявка да работят мотивирани и обединени

Мар 24, 2024 Новини БСП 0 1114

24.03.2024

Социалистите в Благоевград и Банско проведоха отчетно-изборните си конференции и избраха нови общински председатели, давайки ясната заявка да работят мотивирани и обединени.

В Банско делегатите дадоха категоричната си подкрепа за Димитър Везюв, който бе избран единодушно. В Благоевград социалистите избраха за председател на Общинския съвет на БСП Веселин Христов.

На отчетно-изборните конференции присъстваха зам.-председателят на БСП и кмет на Гоце Делчев Владимир Москов, организационният секретар Борислав Гуцанов, областният председател на социалистите Валери Сарандев, Костадин Юнчов – областен координатор и Борис Цветков – организатор за Благоевград.

Социалистите застанаха зад последователната и твърда позиция на БСП като единствена алтернатива на това управление, задкулисието и паралелната държава, единствената, която не наруши обещанията си, не предаде избирателите си и не влезе в никакви сглобки. Делегатите на общинските конференции направиха своите номинации за представители на БСП в Европейския парламент, по думите им – хора, които сърцато ще работят и защитават българския национален интерес.